Δείτε την τοποθεσία μας

Η τοποθεσία μας

Το κατάλυμα Studios Fraxi βρίσκεται στο κομβικότερο σημείο για την εξερεύνηση όλου του νησιού!

  • 10 χιλιόμετρα από τη χώρα της Λευκάδας
  • 7 χιλιόμετρα από το χωριό Νυδρί
  • 120 μέτρα από την παραλία (περίπου 5 λεπτά περπάτημα)

ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Όταν φτάσετε στη χώρα της Λευκάδας, ακολουθήστε την κατεύθυνση προς Νικιάνα – Νυδρί. Πλησιάζοντας στο τέλος του χωριού Νικιάνα, θα δείτε στο δεξί σας χέρι την πινακίδα του καταλύματος και από κάτω ένα πορτοκαλί σωσίβιο, και τα δύο στηριγμένα σε μια ελιά.

Πληροφορίες σχετικά με τη Λευκάδα και τα μέσα μεταφοράς

Η Λευκάδα είναι ένα από τα επτά νησιά του Ιονίου πελάγους και συνδέεται με τον νομό Αιτωλοακαρνανίας με μία πλωτή κινητή γέφυρα. Η ομώνυμη πρωτεύουσα, η οποία βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του νησιού, απέχει 10 χλμ. από τη Νικιάνα, 38 χλμ. από το χωριό Βασιλική, 380 χλμ. από την Αθήνα, 420 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη και 18 χλμ. από το αεροδρόμιο του Ακτίου. Από την Αθήνα πραγματοποιούνται καθημερινές πτήσεις, ενώ από τη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη υπάρχουν δύο πτήσεις την εβδομάδα. Καθημερινά εκτελούνται δρομολόγια λεωφορείων από τη Νικιάνα στη χώρα της Λευκάδας, στο Νυδρί και σε κάποιες παραλίες όπως η παραλία Κάθισμα.

Κοντινές παραλίες

Αναφορικά με τις κοντινές παραλίες, η κοντινότερη παραλία απέχει 120 μ. από το κατάλυμα, είναι κατάλληλη για παιδιά και έχει βότσαλα. Η συγκεκριμένη παραλία χρησιμοποιείται επίσης από τους πελάτες ενός κοντινού ξενοδοχείου. Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες της παραλίας στον ιστότοπό μας. Επιπλέον, σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το κατάλυμα βρίσκεται ένα beach bar με αμμώδη ακτή, ενώ σε απόσταση ενός χιλιομέτρου βρίσκεται μία ακόμα αμμώδης παραλία.